Maak kennis met E-fit, LPG of de bodytransformer.

LPG endermologie (1)

Wil je graag meer spiermassa, afslanken, je contouren verbeteren, heb je last van vocht in de benen, heb je dikwijls last van je spieren en gewrichten? Weet dan dat er voor elk van deze vragen een oplossing bestaat.

Met E-fit ga je werken op je fitheid, wordt je slanker en gespierder. Dit zijn steeds sessies van 20 minuten, maar je boekt in die 20 minuten wel 18 keer meer resultaat dan bij gewone fitness. E-fit staat voor electro fitness die doelgericht de juiste spieren activeert. E-fit kan actief of passief. Kies je voor de actieve versie, dan kan je de E-fit combineren met de spinning fiets. Momenteel kunnen we enkel buitentrainingen met de spinningfiets geven. Van zodra binnen sporten terug is toegestaan, kan je ook oefeningen op de mat doen, de trilplaat of de crosstrainer gebruiken. E-fit wordt ingezet bij een afslankprogramma, spieropbouwprogramma, rugverbeteringsprogramma…

LPG staat voor endermologie of bindweefselmassage. Hierbij activeert de LPG jouw lichaam om alle weefsel die op de spier ligt te activeren tot centimeterverlies, cellulitis afbraak of vochtreductie. Dit is een passieve manier om je contouren te verbeteren. Gewicht verlies je hier niet mee, wel centimeters.

De bodytransformer is een passieve manier om extra calorieën te verbranden door middel van infrarood. Het toestel geeft pressotherapie, wat aanvoelt als een heerlijke massage, maar wat ondertussen je lymfestroom activeert. Op de buik worden je buikspieren geactiveerd door middel van electo stimulatie. Hier neem je dus meerdere problemen aan in 1 sessie. Bovendien is er boven de bodytransformer een extra infrarood- en kleurentherapie hemel. Hiervan krijg je niet alleen een warmte-boost, maar ook een mentale boost!

Heb je vragen of wil je graag een proefsessie reserveren, contacteer ons op 050/670898 of reserveer direct jouw proefsessie hier: https://lavieenroos.afsprakenboek.be/

Andere blogposts

i wonder days op 28, 29 en 30 oktober.

Wij zijn het RainPharma winkelpunt van de week!!!

Lieve viel 20 kilogram af met het Balance Program.

i wonder box

Actie voor de RainPharma topfans

Carpaccio van tomaat en rode biet, afgewerkt met Italiaanse ham en geitenkaas.

Summer Energy Boost

De Jungle Beauty Adventure boxen zijn binnen!

Gratis figuuranalyse

Info avond gezonde voeding

Duo behandelingen.

JUNGLE BEAUTY ADVENTURE BOXEN

Workshops natuurlijke huidverzorging.

De dieetfilosofie van het Balance Program

Verlofregeling.

Natural daylight defense voor maar 5 € extra bij de Feeling kusteditie.

Groeps detox.

Vanaf 9 juni terug jacuzzi en hamam.

Gelaatsverzorging à la carte.

Shake it Up!

Heropening na lockdown

Snel en makkelijk recept uit het Balance Program

Detox na Pasen

Kies jij ook voor een gezondere levensstijl?

21% korting op 18, 19 en 20 maart 2021

Spring Shopping Days 2021

Nieuwe openingsuren vanaf 1 maart 2021

RainPharma meets Pascale Naessens

RainPharma & Skin programs