Maak kennis met E-fit, LPG of de bodytransformer.

LPG endermologie (1)

Wil je graag meer spiermassa, afslanken, je contouren verbeteren, heb je last van vocht in de benen, heb je dikwijls last van je spieren en gewrichten? Weet dan dat er voor elk van deze vragen een oplossing bestaat.

Met E-fit ga je werken op je fitheid, wordt je slanker en gespierder. Dit zijn steeds sessies van 20 minuten, maar je boekt in die 20 minuten wel 18 keer meer resultaat dan bij gewone fitness. E-fit staat voor electro fitness die doelgericht de juiste spieren activeert. E-fit kan actief of passief. Kies je voor de actieve versie, dan kan je de E-fit combineren met de spinning fiets. Momenteel kunnen we enkel buitentrainingen met de spinningfiets geven. Van zodra binnen sporten terug is toegestaan, kan je ook oefeningen op de mat doen, de trilplaat of de crosstrainer gebruiken. E-fit wordt ingezet bij een afslankprogramma, spieropbouwprogramma, rugverbeteringsprogramma…

LPG staat voor endermologie of bindweefselmassage. Hierbij activeert de LPG jouw lichaam om alle weefsel die op de spier ligt te activeren tot centimeterverlies, cellulitis afbraak of vochtreductie. Dit is een passieve manier om je contouren te verbeteren. Gewicht verlies je hier niet mee, wel centimeters.

De bodytransformer is een passieve manier om extra calorieën te verbranden door middel van infrarood. Het toestel geeft pressotherapie, wat aanvoelt als een heerlijke massage, maar wat ondertussen je lymfestroom activeert. Op de buik worden je buikspieren geactiveerd door middel van electo stimulatie. Hier neem je dus meerdere problemen aan in 1 sessie. Bovendien is er boven de bodytransformer een extra infrarood- en kleurentherapie hemel. Hiervan krijg je niet alleen een warmte-boost, maar ook een mentale boost!

Heb je vragen of wil je graag een proefsessie reserveren, contacteer ons op 050/670898 of reserveer direct jouw proefsessie hier: https://la-vie-en-roos.posworld.be/

Andere blogposts

4 maart opent onze tweede winkel in Eeklo!

Infoavond voedingssupplementen

E-fit opendeur

Fleurig licht en fit challenge

Winnaars eindejaarstombola

Let’s party…

Gratis make-up sessie

Eindejaarstombola

Beleef een unieke kerst bij ons

1 op 1 make-up sessie met tips en tricks

2 voor de prijs van 1

Je verlanglijst

I wonder days

Organiseer jouw eigen workshop

E-fit opendeur zaterdag 10 september

Catharina viel 30 kg af en voelt zich fitter dan ooit.

Afslanken

Info avond rond onze voedingsprogramma’s

Nieuwe workshops/ info avonden

Bodytransformer

Voordeliger kan niet

Summer skin festival

Getuigenis.

Minerale make-up

E-Fit

Slaapproblemen?

Uniek overnachten

Groentenschotel met parmaham

Workshop natuurlijke huidverzorging

Nieuwe PROEF box

Infoavond gezonde voeding/afslanken/nachtrust

Onze webshop is 24/7 open

Nieuwe workshop data!

Gezond hapje

21% korting op ALLE RainPharma producten

Onze pop up in Eeklo is nog open tot 21 maart

Twenty one shopping day

Figuurcorrectie met LPG

Ready set gooooo

La vie en Roos 2.0

Afslanken?

Wij doen nog een weekje verder