Catharina viel 30 kg af en voelt zich fitter dan ooit.

Catharina

Catharina verloor 30 kg met het Balance Program.

Haar verhaal: “In mei 2021 kreeg ik een peesontsteking op mijn voet en belandde met hevige pijn in een rolstoel, de dokter gaf mij de diagnose”chronische overbelasting”, het woord van je bent te dik kwam niet aan bod, maar ik wist meteen waar ze het over had.Het besef kwam dat ik nu iets moest ondernemen.Ik ben reeds jaren klant bij La vie en Roos en zag wel dagelijkse berichten passeren van Rainpharma…maar pfff met shakes, niets voor mij dacht ik altijd.Want als je ermee stopt krijg je je kilo’s dubbel en dik terug. Dus nee dat zeker niet.Maar ik heb toch mijn stoute schoenen aangetrokken en een intake gesprek gevraagd aan Roos .Anderhalf uur heeft ze me uitvoerig uitgelegd wat Rainpharma is en waar het dieet voor staat.Ik was verkocht vooral doordat men je anderhalf jaar begeleid.Ik kocht de startdoos en ging ermee naar huis vol goede moed. Doch dacht ik dat de eerste fase de moeilijkste fase zou zijn met al die “pillen” en die shakes en 10 gr koolhydraten per dag 12 weken lang .Ga ik dit wel kunnen? Maar de gedachte van pijn en rolstoel gaven de doorslag, ik maakte een klik in mijn hoofd en was vertrokken.Uiteindelijk, eens ik in ketose zat, was dit voor mij de makkelijkste periode, als je in ketose zit heb je geen goesting of honger .Ik deed alles wat Roos mij opdroeg, ze ging mee op mijn pad op mijn tempo, ik heb nooit geen druk gevoeld van “moeten”.Ik was 16 kilo kwijt op 12 weken…zo hemels tevreden.Om een lang verhaal kort te maken, ik ben nu ongeveer anderhalf jaar verder en bijna dertig kilo lichter, het idee van te stoppen en “normaal” te eten ligt ver achter mij. Door Rainpharma ben ik anders gaan kijken naar voeding, nu weet ik wat ik eet en voel mij er zo gelukkig mee. Ik ben nooit sportief geweest, maar door de coaching van Roos toch meer gaan bewegen.Op aanraden van Roos ben ik gestart met E-fit en Bodytransformer, dit gaf mij terug een boost, mijn energie kwam terug en nu fiets ik zonder probleem 80 km, waar vroeger 20 km heel ver was voor mij.Het is zalig om dit nu allemaal te kunnen doen.Bedankt RainPharma en bedankt Roos voor je oneindiger geduld! ‘

Andere blogposts

Een bruin kleurtje met zelfbruiners, bronzing gel, stay golden of sun drops?

Nieuw! Transformational cupping

Nieuwe duo arrangementen

Fleurig licht en fit challenge

Elodie x RainPharma

Herfstweer? Sauna please!

Start nu je huidverbeteringstraject

Voedingssupplementen

Wat is de Bodytransformer?

Wat is LPG

E-Fit: de korte én krachtige fitnessmethode

Make up

Uniek overnachten

Nieuw: Cryostar 3.0

Infoavond voedingssupplementen

Gratis make-up sessie

1 op 1 make-up sessie met tips en tricks

Organiseer jouw eigen workshop

Bodytransformer

Getuigenis.

Minerale make-up

E-Fit

Slaapproblemen?

Uniek overnachten

Groentenschotel met parmaham

Workshop natuurlijke huidverzorging

Nieuwe PROEF box

Infoavond gezonde voeding/afslanken/nachtrust

Gezond hapje

Figuurcorrectie met LPG

Ready set gooooo

Afslanken?

Een nieuw jaar, een nieuwe start?

The place to be voor al je geschenken.

Eindejaarsarrangement

Hoe kunnen wij jou helpen je immuniteit te boosten?

Broccoli is goed voor jou!

Wij zijn het RainPharma winkelpunt van de week!!!

Lieve viel 20 kilogram af met het Balance Program.

Carpaccio van tomaat en rode biet, afgewerkt met Italiaanse ham en geitenkaas.

Summer Energy Boost