Onze beauty behandelingen

RainPharma

RainPharma is 100% plantaardig. Bevat niets dat schadelijk is voor de huid: geen parabenen, parfum, detergenten… Geschikt voor de meest gevoelige huiden. Voor productadvies maakt u best een afspraak. Wij geven u graag de volledige aandacht en maken graag tijd vrij voor u.

 

Reserveer hier

Gelaatsverzorging

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering. RimpeI-, acné- en pigmentbehandeling zijn onze specialiteit. We werken met glycolzuur, kruidenpeelings, relaxatie behandeling met essentiële oliën en microdermabrasie. Led therapie in combinatie met uw verzorging is optioneel. Hebt u graag extra info i.v.m. huidverzorging in ons instituut of thuis, maak dan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse.

 

Reserveer hier

LPG gelaat

In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht het snelst, de mondneusplooi wordt dieper, er ontstaan ​​rond de ogen en mond lijntjes. Dankzij LPG wordt de huid sterker, steviger en krijgt ze haar natuurlijke spanning terug. Ook bij donkere wallen onder de ogen is dit de ideale behandeling.

 

Reserveer hier

Kruidenpeeling

Bij deze resultaatgerichte dieptereinigende gelaatsverzorging zorgen we voor huidverbetering bij pigmentatieproblemen, acné, rimpels, verwijde poriën of vale huiden. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de dode huidschilfers verwijderd. Deze verzorging bestaat uit een reiniging, gommage, kruidenpeeling, masker en dagcrème. Kan ook in kuurvorm.

 

Reserveer hier

Microdermabrasie

De huid wordt door middel van (niet-chemische) 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. De microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. De huid wordt gladder, er ontstaat minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt.

 

Reserveer hier

Behandeling met glycolzuur

Onze peeling op basis van glycolzuur (AHA) biedt een bijzondere behandeling voor een spectaculair schoonheidsresultaat. Na de behandeling worden de resultaten weergegeven: uw teint straalt en uw huidtextuur ziet er beter uit. Fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen na deze behandeling.

 

Reserveer hier

Duo verzorgingen

Bij ons kunnen alle gelaats-en lichaamsverzorgingen in duo plaatsvinden. Dit wil zeggen dat u samen in één verzorgingscabine in de watten wordt gelegd. Samen genieten is dubbel genieten…

Reserveren kan op 050/670898
of roos@la-vie-en-roos.com

Lichaamsverzorging

Herbron u zelf met een heerlijke lichaams-verzorgingskuur van La vie en Roos. De chocolade lichaamsscrub met -pakking zijn een echte aanrader! Raadpleeg onze prijslijst voor alle mogelijkheden.Bekijk ook zeker eens onze arrangementen.

 

Reserveer hier

Massage

Wij hebben een uitgebreid aanbod massages: klassieke massage, hotstone, warme edelstenen, warme schelpen en warme olie.

 

Reserveer hier

Epilatie

Geniet langer van een zachte en gladde huid. Met anti-allergische hars  en/of pincet worden overbodige haartjes met de wortel verwijderd voor een nog langduriger resultaat.
 
 

Gelish

Gelish is een gellak. Deze wordt aangebracht als een nagellak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Er is keuze uit meerdere prachtige kleuren. U hebt gedurende 3 weken perfect gelakte nagels! Wij gebruiken ook steeds een extra verstevigingslaag voor een langdurig effect!
 
 

Gelnagels

Versteviging van de eigen nagel met een gel. Met of zonder verlenging.  Wij gebruiken LED lampen voor een optimaal resultaat. Er is een ruim assortiment kleuren en versiering mogelijk. 
 
 

Manicure

Verwen uw handen en maak uw nagels mooier. Een manicure bestaat uit: knippen en vijlen van de nagels, de nagels zuiveren, handbadje, nagelriemen verzorgen en massage.De luxe manicure bestaat uit de basis manicure, afgewerkt met een paraffinebad. Voor zalige zachte handen.
 
 

Pedicure

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen. Bij ons kan u terecht voor een standaard pedicure: knippen en vijlen van de nagels, de nagels zuiver zetten met het freesapparaat, verwijderen van eelt en voetmassage. De luxe pedicure is de standaard pedicure + voetpeeling + voetmasker. Ideale eeltverzorging! De spa pedicure is de standaard pedicure +warm paraffinebad.
 
 

Minerale make-up

Onze minerale make-up van Mii is een totaalconcept die je een naturelle tot meer gewaagde look kan aanpassen. Onze poeders zijn 100% zuiver. Wij maquilleren u of wil u graag ook wat tips en tricks om u te leren maquilleren: ook daar helpen wij u graag…
 
 

Wimperverlenging met trosjes

Door middel van wimpertrosjes creëren we een vollere look. Meer volume en meer lengte in 1-2-3. U kiest zelf de lengte van de wimpers . Resultaat blijft ongeveer 3 tot 4 weken, daarna kunt u de wimpers terug laten bijwerken. Ook voor een éénmalige gebeurtenis is dit mogelijk.

 

Reserveer hier

Lashlifting

De eigen wimpers worden vanaf de aanzet gelift. Kan optioneel ook extra gekleurd worden. Hierdoor ontstaat een naturelle krul en open blik.
Resultaat blijft tot 6 weken.

 

Reserveer hier

Wimperextensies

Wimperverlenging met aparte haartjes. Naturelle look. Blijft 2 à 3 weken. Mascara is niet meer nodig. Steeds een stralende look.

 

Reserveer hier

Henna brow

De wenkbrauw wordt eerst in vorm gezet en geëpileerd. Daarna wordt zowel de huid als de haren met henna gekleurd. Resultaat blijft tot 6 weken.

 

Reserveer hier

Cadeaubon

Alle verzorgingen, arrangementen of overnachtingen zijn verkrijgbaar op cadeaubon. Of kiest u liever voor een bedrag: dit is ook mogelijk. Cadeaubonnen kunnen bij ons ter plaatse afgehaald worden op afspraak. We versturen ook cadeaubonnen via email of Bpost.