Promo’s

Blijf als eerste op de hoogte van onze promo’s via Facebook of via de aankondigingen hieronder.

Op onze Facebook-pagina en Instagram delen we alle laatste nieuwtjes over speciale acties, last-minute-deals en andere weetjes over onze producten en arrangementen.

Om de promo’s en arrangementen te boeken telefoneer je best. Ons telefoonnummer is +32 (0)50 67 08 98

Summer skin festival

Blote voeten in het gras of zand, warme zonnestralen op je huid en een verfrissend briesje door je haren. In de zomer genieten we volop van de natuur. Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, kan ook je huid zorgeloos genieten van de zon en de buitenlucht. Thuis en op reis, RainPharma helpt jou om elke dag te stralen. Samen maken we er een mooie zomer van met ons Summer Skin Festival.

In juli en augustus verwennen we jou met leuke extraatjes bij aankoop van je favoriete RainPharma skincare producten. Voor elke 6 verschillende producten die jij uit de folder kiest, krijg jij deze limited edition RainPharma toilettas en Fascinating Broccoli Seed Oil cadeau. Twee travel must-haves, samen twv 109,90 euro. Kies jij voor de strakke zwarte look of het fashionable jungle design?

 

*Actievoorwaarden: geldig van 1/07/2022 tem 31/08/2022. In fysieke winkels en online. Bij aankoop van 6 verschillende producten uit de selectie in deze folder, voor een minimumbedrag van 250 euro. Geldig zolang de voorraad strekt in jouw winkelpunt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Actievoorwaarden zie rainpharma.com.

Ander

Onze juli acties zijn:

-2 uur enkel gebruik jacuzzi: 90€
(inclusief badlinnen, slippers, fruit, een versnapering, shampoo, douchegel, scrubzout en niet alcoholische dranken)

Never ending circle van Rainpharma aan 45€ i.p.v. 59€

 

-E-fit / bodytransformer:
10+2 beurten gratis
20+4 beurten gratis


*Acties geldig in juli 2022
**Acties niet cumuleerbaar

Testbeurt Afslankingsbehandelingen

Eerst even testen voor je je inschrijft op een van de afslankingsbehandelingen van La vie en Roos? Boek dan nu een testbeurt voor de E-fit, LPG of bodytransformer aan €15 i.p.v. €40 of 50€.

Je krijgt:

  • Een vrijblijvende complete figuuranalyse
  • Een volledige uitleg over de werking van de toestellen
  • Een testbeurt op het toestel van jouw keuze

Voorwaarden:

  • 1 testbeurt per persoon

 

Niet cumuleerbaar met andere acties