Onze afslankingsbehandelingen

RainPharma dieet

Wil u graag op een onderbouwde manier afslanken waar u ondertussen ook leert wat gezonde voeding is en wat een goed eetpatroon is? Dan is het RainPharma dieet iets voor u. We begeleiden u afhankelijk van het aantal te verliezen kilo’s tot het moment dat u stabiel blijft van gewicht. Steeds persoonlijke begeleiding en op afspraak.

Smart nutrition project

In dit project zuiveren of detoxen we uw lichaam. U eet zeer puur, aangevuld met de eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma. U zal zich fitter, energieker en beter voelen. Gewichtsverlies, verbeterde immuniteit en een mooiere huid zijn extra’s. Voor iedereen aan te raden! Doorheen dit traject wordt u persoonlijk opgevolgd.

Trilplaat

Op de trilplaat voert u oefeningen uit waardoor de bloedcirculatie en vetverbranding gestimuleerd worden. Resultaat: u wordt strakker en uw contouren verstevigen.

E-fit

U kan bij ons ook terecht voor afslanking, anti-cellulite behandeling, spieropbouw…Dit alles met het revolutionaire E-fit toestel. U doet uw work-out in combinatie met electro stimulatie. Een totale work-out in 20 minuten! Boek nu uw testbeurt aan 15€ i.p.v 35€ en overtuig uzelf!

Bodytransformer

Dit toestel heeft 3 functies: infrarood, lymfedrainage en electrostimulatie op de buik.
Heeft een afslankende werking. Onmiddelijk centimeterverlies. Anti-cellulitiswerking. Kan ook als relaxatietherapie worden gebruikt.
Ideaal voor fybromyalgie en cvs patiënten.
Proefsessie mogelijk aan 15€.

Hypoxi

De L250 is een training die zich specifiek richt op vetverbranding ter hoogte van heup, billen en benen met vacuümtherapie en compressietherapie die leidt tot plaatselijke vetverbranding. De L250 is ideaal voor mensen met een te hoog lichaamsgewicht en/of weinig lichaamsbeweging. In dit toestel kunnen rugpatiënten pijnloos en vlot trainen.

Proteïne dieet

Wij werken met  Lignavita proteïnevoeding. Dit is niet enkel een dieet, u kan Lignavita ook als gezonde voeding of sportvoeding nuttigen. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd systeem dat altijd resultaat geeft indien u dit correct volgt. Wilt u ook graag afvallen en/of meer energie hebben contacteer ons dan vrijblijvend. Volgt u bij ons het dieet, dan krijgt u gratis voedingsadvies en wegingen gedurende het…

LPG endermologie

Centimeterverlies, versteviging en anti-cellulitis werking door bindweefselmassage.

Op deze 3 hoofdpijlers werkt LPG.

Met de endermologie behandeling activeert LPG uw eigen lichaam naar cellulitis- en vetafbraak.

Boek nu uw testsessie aan…

Infrarood sauna

In ons instituut kan u de Health mate apart huren voor 1, 2 of 3 personen.

Gedurende 1 uur kan u genieten van de helende werking van infrarood en  kleurentherapie.

De douche staat ter beschikking met badlinnen. Ook water wordt voorzien.
Infraroodsauna is zeer goed voor de spieren, gewrichten, huidaandoeningen…