Onze behandelingen voor afslanking

Je wil op een duurzame manier afslanken en dus centimeters of kilo’s verliezen. En dat wil je uiteraard op een gecontroleerde, begeleide manier doen. Bij La vie en Roos begrijpen we heel goed dat je jojoën beu bent en verlangt naar voedings- en bewegingsadvies die past bij jouw doelstellingen. Daarom ontwikkelden we verschillende trajecten in ons instituut in Maldegem die jou op weg helpen naar een fittere, slankere en gezondere versie van jezelf.

RainPharma dieet

Het RainPharma dieet is iets voor jou als je zowel op een onderbouwde manier wil afslanken als wil leren wat gezonde voeding en een goed eetpatroon is. Het RainPharma dieet combineert een snelle start met een duidelijke langetermijnvisie. Zo ben je van bij het begin gemotiveerd en zie je ook blijvend resultaat. Bij La vie en Roos vind je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt tot je ideale gewicht stabiel is en blijft.

RainPharma Smart Nutrition Project

Als aanvulling op het RainPharma dieet of als detoxkuur zuivert het Smart Nutrition Project je lichaam. Het voedingspatroon bestaat uit eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma. De voornaamste voordelen van deze detox zijn meer energie en een fitter gevoel. Gewichtsverlies, verbeterde immuniteit en een mooiere huid zijn extra’s. Net als bij het RainPharma dieet kan je rekenen op onze persoonlijke begeleiding.

Trilplaat

Een trilplaat is goed voor vetverbranding en spieropbouw. Je voert er oefeningen op uit waardoor je bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Door de trillingen van de plaat raakt je lichaam voortdurend uit evenwicht en moet je hard werken om in balans te blijven. De grootste voordelen van de trilplaat zijn de mooie resultaten na een aantal sessie: een strakker lichaam met mooie, stevige contouren.

E-fit

E-fit is een programma voor mensen met weinig tijd. Dankzij het revolutionaire E-fit toestel heb je slechts 2 keer 20 minuten trainen nodig per week om resultaat te boeken. Door workouts te combineren met elektrostimulatie worden je grote spiergroepen tegelijk geactiveerd. 

Eens proberen? Dat kan! Boek nu een proefsessie aan 15€ i.p.v. 40€ bij La vie en Roos. Wedden dat je overtuigd bent?

Bodytransformer

Het Bodytransformer-toestel is multifunctioneel. Het combineert infrarood, lymfedrainage en elektrostimulatie, en biedt de mogelijkheid om heel gericht te werken. Heb je dus bepaalde probleemzones waar je onmiddellijk centimeterverlies wil zien? Dan zit je goed met de Bodytransformer. 

Met de Bodytransformer behandel je ook cellulitis, of je gebruikt het toestel als deel van relaxatietherapie. Ook wanneer je lijdt aan fibromyalgie of cvs.

Graag eerst eens uittesten? Boek dan je proefsessie aan 15€ i.p.v. 40€.

LPG endermologie

Naast onze LPG-gelaatsbehandelingen bieden we jou ook LPG-afslanking aan. Door middel van bindweefselmassages verlies je op korte termijn centimeters, verstevig je je contouren en strijk je cellulitis glad. Al na enkele sessies merk je resultaat.

Wil je graag eens proeven van deze technologie? Boek dan je proefsessie aan 15€ i.p.v. 50€!

Health Mate infraroodcabine

Infraroodcabines zijn niet enkel ontspannend, ze verzachten ook spierpijn en huidaandoeningen, en geven je gezondheid een boost. Reserveer je cabine voor jou alleen of nodig ook tot 2 anderen uit. Je geniet 1 uur van de helende werking van infrarood en kleurentherapie. 

Je mag gebruik maken van onze douches en badlinnen.

Cryostar 3.0

Cryostar is een veilige, pijnloze en geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Het geheim van Cryostar is de temperatuur: je wordt smaller en strakker met gecontroleerde verwarming en koeling. Klanten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met één enkele behandeling!

We doen een lanceringsactie met de Cryostar 3.0:
Alle proefbeurten (= een volledige behandeling) aan -50% korting. *Actie geldig in februari 2023.

Meer info over Cryostar 3.0

Transformational cupping

Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

ER IS BIJNA GEEN TECHNIEK DIE OP ZOVEEL LAGEN WERKT ALS TRANSFORMATIONAL CUPPING

Let op: dit is geen reguliere Cupping! We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek.
Transformational Cupping wordt gecombineerd met manuele therapie, healing en detoxing.

HUID • VET • VERKLEVINGEN • AFVALSTOFFEN • BLOKKADES • LITTEKENS • ADEREN • STRIAE • BINDWEEFSEL • MERIDIANEN • LYMFESYSTEEM • SPIEREN • PEZEN • GEWRICHTEN • ORGANEN • TRAUMA’S • ZIEKTES • ONGEMAKKEN • KWALEN EN KLACHTEN

Meer info?

Bekijk de prijslijst, bel op het nummer +32 (0)50 67 08 98 of stuur een e-mail naar roos@la-vie-en-roos.com