Elodie x RainPharma

goodstuff 2
Nieuw in onze collectie! GOODstuff by Elodie x RainPharma, een innovatief voedingssupplement dat RainPharma samen met Elodie Ouédraogo ontwikkelde. Het supplement werd zorgvuldig samengesteld om jouw lichaam optimaal te ondersteunen na elke work-out. Zo hoef jij er niet meer over na te denken en kan je voluit genieten!Ontdek het gloednieuwe voedingssupplement en de bijhorende shaker in onze winkel of webshop.RainPharma en Elodie Ouédraogo delen dezelfde waarden: we zijn beide fervente ambassadeurs van een gezonde levensstijl. Omdat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezond leven, willen we dan ook zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om te (blijven) sporten.  Wie sporten zegt, zegt ook recupereren. Als voormalig profatlete weet Elodie als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam na elke work-out goed te laten herstellen. Nadat ze een punt zette achter haar professionele atletiekcarrière, stopte ze even volledig met sporten. Maar na een tijdje begon het te kriebelen. Ze begon opnieuw te lopen, ditmaal recreatief en vooral, met veel goesting. En dat wil ze dan ook zo lang mogelijk blijven doen. 


Om zo lang mogelijk te kunnen blijven sporten, is het belangrijk om je lichaam te ondersteunen na elke training. Elodie ging dan ook op zoek naar een geschikt voedingssupplement om haar daarbij te helpen. Helaas stelde ze al snel vast dat de bestaande opties op de markt vooral veel suiker bevatten en maar weinig interessante ingrediënten. Vanuit de persoonlijke nood aan een kwalitatieve formule, klopte Elodie – goed voorbereid en met een lange lijst van criteria waaraan het supplement zou moeten voldoen –  aan bij RainPharma.Het RainPharma Research & Development team stelde daarop een unieke mix van eiwitten, collageen, vitamines en mineralen samen, die je lichaam optimaal ondersteunen na elke inspanning. Het innovatieve voedingssupplement doopten ze GOODstuff by Elodie x RainPharma.
Om GOODstuff by Elodie x RainPharma makkelijk mee te kunnen nemen in je sporttas, kozen we voor een poeder in handige portiezakjes. Opgelost in water wordt het poeder een verfrissend drankje met de natuurlijke smaak van sinaasappel. Om het poeder makkelijk (en in stijl) op te kunnen lossen, ontwikkelden we samen met Elodie een bijhorende shakebeker in mat zwart.  


Of je nu wekelijks een rondje gaat joggen, een intensieve wandeling maakt, of traint voor een triatlon, GOODstuff by Elodie x RainPharma is een goed idee voor elke sporter. Het is een compleet voedingssupplement voor iedereen die van sporten houdt en daar zo lang mogelijk van wil blijven genieten. 
 

Andere blogposts

Een bruin kleurtje met zelfbruiners, bronzing gel, stay golden of sun drops?

Nieuw! Transformational cupping

Nieuwe duo arrangementen

Herfstweer? Sauna please!

Start nu je huidverbeteringstraject

Voedingssupplementen

Wat is de Bodytransformer?

Wat is LPG

E-Fit: de korte én krachtige fitnessmethode

Make up

Uniek overnachten

Nieuw: Cryostar 3.0

Infoavond voedingssupplementen

Gratis make-up sessie

1 op 1 make-up sessie met tips en tricks

Organiseer jouw eigen workshop

Catharina viel 30 kg af en voelt zich fitter dan ooit.

Bodytransformer

Getuigenis.

Minerale make-up

E-Fit

Slaapproblemen?

Uniek overnachten

Groentenschotel met parmaham

Workshop natuurlijke huidverzorging

Nieuwe PROEF box

Infoavond gezonde voeding/afslanken/nachtrust

Gezond hapje

Figuurcorrectie met LPG

Ready set gooooo

Afslanken?

Een nieuw jaar, een nieuwe start?

The place to be voor al je geschenken.

Eindejaarsarrangement

Hoe kunnen wij jou helpen je immuniteit te boosten?

Broccoli is goed voor jou!

Wij zijn het RainPharma winkelpunt van de week!!!

Lieve viel 20 kilogram af met het Balance Program.

Carpaccio van tomaat en rode biet, afgewerkt met Italiaanse ham en geitenkaas.

Summer Energy Boost

De Jungle Beauty Adventure boxen zijn binnen!