Nieuw: Cryostar 3.0

cryostar

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Het kan allemaal zonder pijn of één enkele incisie, dit in minder dan een uur.

Cryoskin is de nieuwste ontwikkeling voor het verbeteren van lichaams- en gezichtscontouren zonder invasieve ingreep.

Het geheim van Cryostar is de temperatuur: je wordt smaller en strakker met gecontroleerde verwarming en koeling.

De behandeling is pijnloos en de resultaten zijn er onmiddellijk. De afslankende effecten van Cryostar zijn onmiskenbaar: klanten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met één enkele behandeling!

De Cryostar biedt een verscheidenheid aan gerichte behandelingsprogramma’s, die elk zijn ontworpen om een specifieke reeks esthetische doelen te behandelen.

 • Elimineer uw vet met Cryostar Slimming. (vetbevriezing)
 • Verstrak je huid en strijk cellulite weg met Cryostar Toning. (versteviging, cellulitis)
  Bezorgd over het verschijnen van grote poriën en rimpels in het gezicht?
 • Verstrak en verstevig je huid met een Cryostar Facial. (anti-aging)

Cryostar

Wat is Cryostar?

Cryostar is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren.  We kunnen elke behandeling aanpassen aan uw unieke doelen. Cryostar kan drie verschillende behandelingen uitvoeren: Cryostar Slimming, Cryostar Toning en facial.

Cryostar Slimming

Wie wil afvallen en vet verliezen, zal de resultaten geweldig vinden met Cryostar Slimming. Een Cryostar Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de Cryostar applicator. De eerste minuten van de afslankbehandeling brengen we gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 4 en -6 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Uw vernietigde vet zal gedurende 15 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een toestand produceren die bekend staat als “thermische schok”. De behandeling verbetert de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.

Cryostar Slimming is pijnloos:

Klanten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.

Cryostar Toning

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Toon je huid met vertrouwen dankzij Cryostar Toning.

Cryostar Toning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal dan uitzetten, wat de doorbloeding en de productie van collageen zal verbeteren. Het nieuw geproduceerde collageen helpt cellulite af te breken. Cryoskin Toning wordt het best uitgevoerd bij wie zich inzet voor een gezonde, actieve levensstijl. Wie in gewicht toenemeemt na een Cryostar-toning, kan de resultaten van de behandeling ongedaan maken.Cryostar Facial

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de ryohuid en volumeverlies, is een Cryostar-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van Cryostar wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, dat zal helpen rimpels in te vullen en te grote poriën te verkleinen.

De resultaten van Cryostar zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan dat u 5 a 6 behandelingen per zone krijgen. De vet behandelingen moeten ten minste 15 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vetcellen veilig te verwijderen.

Voordelen van Cryostar:

 • De behandeling is zeer effectief. Vet wordt na behandeling met 15 tot 40% verminderd. klanten kunnen tot anderhalve centimeter van hun lichaamscontour verliezen!
 • De behandeling is pijnloos. Cryostar Slimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm zonder incisies of ongemak. De behandeling voelt zeer comfortabel aan omwille van de gecontroleerde warmte en koeling.  Je kan de ervaring vergelijken met een massage.
 • De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Uw behandelde gebied zal slanker en strakker zijn zodra u klaar bent met uw behandeling. De resultaten zullen blijven verbeteren omdat uw lichaam in de weken na Cryostar nieuw collageen aanmaakt. Binnen twee weken zullen klanten opmerkelijke verbeteringen zien.
 • Resultaten zijn langdurig. Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. Cryostar daarentegen elimineert vetcellen volledig van uw lichaam. De toename van het collageen zal de gezondheid van de diepe huid verbeteren en een jeugdig, langdurig volume toevoegen. Klanten die een gezonde levensstijl hebben, zullen de komende jaren genieten van de resultaten van hun Cryostar behandeling.

Voor wie?

Mensen met koppig overtollig vet, losse huid en cellulitis zijn goede kandidaten voor Cryostar. U moet een stabiel gewicht hebben en een BMI hebben onder de 30.

Goede kandidaten hebben een relatief gezonde huidelasticiteit. Bovendien hebben personen met rimpels of een verlies van gezichtsvolume baat bij Cryostar.

Personen die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl, zullen de beste resultaten van Cryostar zien.

Klanten moeten één week na het ontharen wachten, één maand na Botox en drie maanden na Fillers voordat ze een Cryostar behandeling krijgen.

Klanten die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen niet behandeld worden tijdens deze periode.

Bepaalde reeds bestaande aandoeningen kunnen ook gecontraïndiceerd zijn met Cryostar, zoals sommige zenuwaandoeningen of ernstige diabetes, problemen schildklier, vochophoping,…

We kunnen uw kandidatuur voor Cryostar, of een alternatieve lichaamsgerichte behandeling,  vooraf bepalen.  Kom gerust even langs voor het vastleggen van uw afspraak.

Te behandelen gebieden met Cryostar

Cryostar kan worden uitgevoerd op elk deel van het lichaam waar vet kan worden geknepen. De CryoStar biedt ook een gerichte behandeling van patiënten:

 • Gezicht
 • Kin
 • Nek
 • Borsten
 • Buik
 • Love handles
 • Billen
 • Heupen
 • Dijen
 • Knien
 • Kuiten
 • Enkels
 • Armen

Cryostar behandelingen

Slank en beeldhouwen met Cryostar Slimming.

Soepele cellulitis verstevig je de huid  met Cryostar Toning.

Wanneer je gezicht gezwollen, moe of tekenen van ouderdom vertoont, kan je uw uiterlijk verjongen met een Cryostar Facial. Vind de juiste Cryostar-oplossing voor u:

MANNEN & VROUWEN FACIAL

Een Cryostar Facelift kan binnen 20 minuten worden uitgevoerd. De behandeling is snel, gemakkelijk en comfortabel.

Merk je meer fijne lijnen, rimpels of losse gezichtshuid op dan vroeger?

Zowel mannen als vrouwen kunnen hun gezichtsuitdrukkingen doen herleven met een niet-invasieve Cryostar Facelift. Cryostar Facelift is een verstevigende behandeling die de huid en rimpels vermindert door de bloedsomloop te vergroten. De behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor volume wordt toegevoegd en de laxiteit van de huid verbetert. Je huid zal de komende weken strakker zijn en gelift.

MANNEN & VROUWEN TONING LICHAAM

Cryostar Toning lichaam voor mannen en vrouwen kan binnen 30 minuten worden voltooid.

Last van cellulitis? Voel je je beschaamd door de verzakte huid of fijne lijntjes en rimpels op je lichaam? Een Cryostar-toning behandeling kan bijna overal worden toegepast waar men lichte tot matige huidlaxiteit, rimpels of cellulitis ervaren.

Cryostar Toning behandelt het gewenste gebied met gecontroleerde koeling. Dit zal de productie van collageen en elastine in het behandelde gebied verhogen. De huid wordt gladder en strakker en verbetert het uiterlijk van cellulitis, fijne lijntjes en rimpels.

MANNEN & VROUWEN AFSLANKEN BUIK

Tijdens Cryostar Slimming voor de buik, zal de buikhuid van de patiënt worden gereinigd daarna zal er een Cryostar-goedgekeurde gel worden aangebracht. De huid zal worden gemasseerd. Uw specialiste zal de applicator in secties over de buik bewegen, de huid en het weefsel manipuleren om ervoor te zorgen dat de gecontroleerde hitte, gevolgd door de gecontroleerde koeling, zoveel mogelijk vetcellen verwijdert.

MANNEN & VROUWEN AFLANKEN DUBBELE KIN

Mannen en vrouwen kunnen het uiterlijk van een dubbele kin in 14 minuten verminderen met Cryostar! De behandeling induceert thermische schokken door de huid bloot te stellen aan twee minuten warmte, gevolgd door tien minuten afkoelen en nog eens twee minuten warmte. De thermische schok leidt tot de dood van de vetcellen en elimineert het hardnekkige vet in de kin.

VROUWEN AFSLANKEN HEUP

Vrouwen kunnen het vet in hun heupen, buik en love handles behandelen met Cryostar Heup Slimming. De behandeling zal gecontroleerde verwarming en koeling toepassen om ongewenst vet te verwijderen en een ideale, vloeiende contour te bereiken, alles in slechts 34 minuten!

MANNEN AFSLANKEN LOVE HANDLES

Onze mannelijke klanten kunnen hun koppige love handles elimineren met Cryostar Love Handles Slimming. Het behandelingsgebied krijgt 2 minuten verwarming, 14 minuten koeling en nog eens 2 minuten hoge temperaturen, gevolgd door een massage. In minder dan veertig minuten geniet men van slanke, getoonde resultaten!

VROUWEN NEK/BORSTEN

Een Cryostar tonende behandeling voor de hals en decolleté brengt gecontroleerde koeling op de huid aan. Met behulp van een opwaartse beweging laat uw specialiste de applicator voorzichtig over je nek en borst lopen. De behandeling verstrakt de huid en bevordert de productie van collageen. De frisse toevoer van collageen zorgt ervoor dat de nek en decolleté er opnieuw glad en jeugdig uitzien. Deze behandeling kan binnen 20 minuten worden voltooid.

VROUWEN AFSLANKEN ARMEN

Vestevig en slank je armen af met Cryostar Arms Slimming. Gecontroleerde verwarming en koeling zullen de celdood bevorderen voor onmiddellijke, pijnvrije resultaten.

Behandeling

VROUWEN AFSLANKEN GLUTEUS

Men kan het vet van de bilspieren verwijderen met een Cryostar Gluteus Slimming-sectie van 34 minuten. Vanwege het feit dat de bilspieren de neiging hebben meer spierkracht dan vet te zijn, zien veel van onze klanten hun ideale resultaten van een tonificatiebehandeling in plaats van een afslankbehandeling.

VROUWEN AFSLANKEN DIJEN

De dijen worden blootgesteld aan 2 minuten warmte, 14 minuten koeling, gevolgd door nog eens 2 minuten warmte, voor een behandeling van 34 minuten. Vetcellen sterven af en verminderen het vet in de dijen met maximaal 20%.

VROUWEN AFSLANKEN KNIEEN/KUITEN/ENKELS

Bezorgd over cankles? Behaal een delicate enkel met Cryoskin. Klanten rijgen twee minuten warmte, 10 minuten koeling, gevolgd door een laatste minuut hitte.
 

Herstel

Men kan roodheid of gevoelloosheid ervaren op het behandeld gebied na Cryostar, maar deze aandoeningen verdwijnen meestal binnen twee dagen, zelfs binnen enkele uren.

Men kan de dagdagelijkse taken onmiddellijk na de behandeling hervatten

Resultaten

Klanten zien onmiddellijke verbetering na hun Cryostar-behandeling. Het behandelde gebied is slanker en de huid is strakker.  die Klanten die Cryostar Slimming krijgen, zien een vermindering van 20% van vet in hun doel zone. Het behandelde gebied zal er onmiddellijk slanker en strakker uitzien, waarbij de resultaten de komende weken zullen verbeteren. De meeste vet eliminatie zal binnen vijftien dagen voltooid zijn.

Cryostar-behandelingen hebben aangetoond dat het collageen en de laxiteit van de gezonde huid verhoogt, waardoor een vollere, meer jeugdig uitziende huid ontstaat gedurende de maanden na Cryostar.

Cryostar kan een groot verschil maken in een enkele behandeling.
De beste resultaten krijg je te zien na +/- 5 sessies.
Men moet vijftien dagen wachten tussen de slimming (vet) behandelingen om de lever in staat te stellen de vetcellen adequaat te elimineren.
Toning behandelingen kunnen wel sneller of in tussentijd plaatsvinden.

Behandelprogramma’s

 • Bij versteviging op hetelfde behandelgebied moet altijd 72 uur tussen zitten.
 • Bij lichaams sculpturing moet altijd 14 dagen tussen zitten, zodat het lymfatisch stelsel de vetcellen kan afvoeren

Lichaams Sculpturing

 • 1 sessie elke twee weken
 • 5 – 10 sessies over het algemeen voor het beste resultaat
 • Goed om af en toe een lymfedrainage voor of na de behandeling uit te voeren
 • 1 lichaamsgedeelte per twee weken, anders overbelast je het lymfatisch stelsel
 • Indien er een ernstig verslapte huid is kan je een toning behandelinguitvoeren in de tussenweek gedurende de kuur.

Facial/Anti-Aging

 • 2 sessies elke week
 • 4-6 sessies nodig gemiddeld voor het beste resultaat
 • daarna één a tweemaal per maand een onderhoudsbeurt

Decolleté

 • 1 sessie per week
 • 5 tot 10 sessies gemiddel nodig voor het beste resultaat
 • daarna één a tweemaal per maand een onderhoudsbeurt

Fijne rimpels lichaam

 • 2 sessies elke week
 • 4 – 6 sessies nodig gemiddeld voor het beste resultaat
 • daarna één a tweemaal per maand een onderhoudsbeurt

Versteviging lichaam

 • sessie elke week
 • 4-8 sessies nodig gemiddeld voor het beste resultaat
 • In combinatie uit te voeren met het sculpting programma (max eens per twee weken)
 • daarna eenmaal per maand een onderhoudsbeurt

VROUWEN NEK/BORSTEN

Een Cryostar tonende behandeling voor de hals en decolleté brengt gecontroleerde koeling op de huid aan. Met behulp van een opwaartse beweging laat uw specialiste de applicator voorzichtig over je nek en borst lopen. De behandeling verstrakt de huid en bevordert de productie van collageen. De frisse toevoer van collageen zorgt ervoor dat de nek en decolleté er opnieuw glad en jeugdig uitzien. Deze behandeling kan binnen 20 minuten worden voltooid.

VROUWEN AFSLANKEN ARMEN

Vestevig en slank je armen af met Cryostar Arms Slimming. Gecontroleerde verwarming en koeling zullen de celdood bevorderen voor onmiddellijke, pijnvrije resultaten.

VROUWEN AFSLANKEN GLUTEUS

Men kan het vet van de bilspieren verwijderen met een Cryostar Gluteus Slimming-sectie van 34 minuten. Vanwege het feit dat de bilspieren de neiging hebben meer spierkracht dan vet te zijn, zien veel van onze klanten hun ideale resultaten van een tonificatiebehandeling in plaats van een afslankbehandeling.

VROUWEN AFSLANKEN DIJEN

De dijen worden blootgesteld aan 2 minuten warmte, 14 minuten koeling, gevolgd door nog eens 2 minuten warmte, voor een behandeling van 34 minuten. Vetcellen sterven af en verminderen het vet in de dijen met maximaal 20%.

VROUWEN AFSLANKEN KNIEEN/KUITEN/ENKELS

Bezorgd over cankles? Behaal een delicate enkel met Cryostar. Klanten rijgen twee minuten warmte, 10 minuten koeling, gevolgd door een laatste minuut hitte.

MANNEN & VROUWEN AFLANKEN DUBBELE KIN

Mannen en vrouwen kunnen het uiterlijk van een dubbele kin in 14 minuten verminderen met Cryostar! De behandeling induceert thermische schokken door de huid bloot te stellen aan twee minuten warmte, gevolgd door tien minuten afkoelen en nog eens twee minuten warmte. De thermische schok leidt tot de dood van de vetcellen en elimineert het hardnekkige vet in de kin.

VROUWEN AFSLANKEN HEUP

Vrouwen kunnen het vet in hun heupen, buik en love handles behandelen met Cryostar Heup Slimming. De behandeling zal gecontroleerde verwarming en koeling toepassen om ongewenst vet te verwijderen en een ideale, vloeiende contour te bereiken, alles in slechts 34 minuten!

MANNEN AFSLANKEN LOVE HANDLES

Onze mannelijke patiënten kunnen hun koppige love handles elimineren met Cryostar Love Handles Slimming. Het behandelingsgebied krijgt 2 minuten verwarming, 14 minuten koeling en nog eens 2 minuten hoge temperaturen, gevolgd door een massage. In minder dan veertig minuten geniet men van slanke, getoonde resultaten!

Veel gestelde vragen

Is cryotherapie met Cryostar veilig?

De machine is veilig en heeft verschillende markeringen en certificaten. De software is geschreven op basis van windows. Het koelingssysteem wordt gecontroleerd door een elektronische sensor in de kop van de machine, en weergegeven op het scherm. De Cryostar wordt reeds 6 jaar gebruikt in verschillende gedeelten van de wereld. De machine heeft ook een Europese CE markering.

Hoe werkt Cryostar?

BodySculpting: De behandeling duurt 28 minuten en wordt handmatig met een speciale massagetechniek gedaan. De sessie begint met 2 warme minuten, waarna de temperatuur daalt tot -8 graden tot het einde van de sessie. Het doel van de behandeling is om de temperatuur van de vetcellen voldoende te verlagen, om vet te bevriezen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Lees de wetenschappelijke achtergrond hier.

BodyToning: Zeg vaarwel tegen Cellulite en een slappe huid. Koude temperaturen zetten de bloedaders open en verhogen zo de zuurstof toevoer. Dit stimuleert de collageenproductie, wat cellulite afbreekt, en uw huid verstevigt. Zo verkrijg je een gladde, cellulite vrije huid.

Wat zijn de voordelen van Cryotherapie?

Het grootste voordeel is dat naast het verliezen van hardnekkig vet, ook de huid verbetert. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar 87% van onze klanten beoordeelt de behandeling als goed of uitstekend. De verwachte resultaten zijn direct zichtbaar voor klanten, en verbeteren zich nog gedurende 2 tot 3 weken na de behandeling.

Hoe voelt de behandeling?

Veel van onze klanten vergelijken het met een koude massage. De behandeling is geheel pijnloos, anders dan vele andere cryolipolyse apparaten. Soms kan na een behandeling de huid nog een beetje rood zijn, maar dit trekt na enkele uren automatisch weg.

Hoe lang duurt een Cryostar sessie?

Dit is afhankelijk per lichaamsgedeelte, maar ongeveer tussen de 20 en 40 minuten.

Hoe vaak kan ik een Cryostar behandeling ondergaan?

Bodysculpting (Vet Bevriezen) kan eens per 14 dagen. Het lymfesysteem moet voldoende tijd krijgen om alle afvalstoffen te kunnen verwijderen. Bodytoning kan eens per 7 dagen.

Wanneer kan ik geen behandeling ondergaan van de Cryostar?

De contra-indicaties van de Crystar zijn:

 • Klanten met aderontstekingen, spataders, tromboflebitis of zweren.
 • Zwangere vrouwen.
 • Klanten met ernstige ontstekingen en ernstige ziekten (kanker, leukemie, huidziekten e.d.).
 • Klanten die een orgaantransplantatie ondergingen.
 • Klanten met een pacemaker
 • Klanten met syndroom van Raynaud en cryoglobulinemia

OPMERKING: Indien u twijfelt, vraag dan even na bij uw huisarts, zodat u er zeker van bent dat de behandeling veilig ondergaan kan worden.

Hoe veel lichaamsgedeeltes kunnen er gedaan worden per keer?

Er kan 1 groot gedeelte van het lichaam per keer gedaan worden (buik, benen). De reden hiervoor is dat het lymfesysteem voldoende tijd nodig heeft om alle vetcellen af te voeren.

Tellen benen voor 1 of 2 gedeeltes?

Benen tellen als 1 gedeelte, er wordt 18 minuten op het linker en 18 minuten op het rechter been behandeld.

Mag ik sporten voor/na een behandeling?

Het is geen enkel probleem om te sporten voor of na een behandeling. De Cryostar geeft geen reden om je sportschema aan te passen.

Waarom wordt er gel gebruikt?

De Gel wordt gebruikt om de huid te beschermen tussen -30 en +60 graden.

Wanneer zie ik resultaat?

Onmiddellijk na de behandeling zie je blijvend resultaat (bij Slimming behandeling), echter heeft het lymfesysteem twee weken nodig om alle vetcellen af te voeren. Blijf daarom goed drinken in de twee weken tussen de behandeling voor het beste resultaat.

Is het resultaat van Cryotherapie blijvend?

Ja, vet bevriezen is blijvend als je op precies hetzelfde vetpercentage blijft, al is het normaal om na 6 maanden weer 1 à 2 behandelingen te ondergaan om het resultaat te waarborgen.

Kan ik mijn resultaat optimaliseren?

Drink in de twee weken na de behandeling zeker 2 liter water per dag, dit zorgt dat je lymfesysteem de vetcellen elimineert uit je lichaam.
 

We doen een lanceringsactie met de Cryostar 3.0:

Alle proefbeurten (= een volledige behandeling) aan -50% korting.

*Actie geldig in februari 2023.
 

Andere blogposts

Back on track

Nieuw! Transformational cupping

Nieuwe duo arrangementen

Fleurig licht en fit challenge

Elodie x RainPharma

Herfstweer? Sauna please!

Start nu je huidverbeteringstraject

Voedingssupplementen

Wat is de Bodytransformer?

Wat is LPG

E-Fit: de korte én krachtige fitnessmethode

Make up

Uniek overnachten

Infoavond voedingssupplementen

Gratis make-up sessie

1 op 1 make-up sessie met tips en tricks

Organiseer jouw eigen workshop

Catharina viel 30 kg af en voelt zich fitter dan ooit.

Bodytransformer

Getuigenis.

Minerale make-up

E-Fit

Slaapproblemen?

Uniek overnachten

Groentenschotel met parmaham

Workshop natuurlijke huidverzorging

Nieuwe PROEF box

Infoavond gezonde voeding/afslanken/nachtrust

Gezond hapje

Figuurcorrectie met LPG

Ready set gooooo

Afslanken?

Een nieuw jaar, een nieuwe start?

The place to be voor al je geschenken.

Eindejaarsarrangement

Hoe kunnen wij jou helpen je immuniteit te boosten?

Broccoli is goed voor jou!

Wij zijn het RainPharma winkelpunt van de week!!!

Lieve viel 20 kilogram af met het Balance Program.

Carpaccio van tomaat en rode biet, afgewerkt met Italiaanse ham en geitenkaas.

Summer Energy Boost